logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Fluitenberg

Begrijp de huizenprijzen in Fluitenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Fluitenberg

Fluitenberg is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 56.433 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fluitenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 731.982 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 731.982
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Fluitenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fluitenberg is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fluitenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Fluitenberg.

Woningen recent verkocht in Fluitenberg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fluitenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fluitenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fluitenberg. Een eengezinswoning in Fluitenberg komt het meest (46%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fluitenberg

In Fluitenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fluitenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fluitenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Fluitenberg

Starterswoningen in Fluitenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fluitenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fluitenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Fluitenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Fluitenberg

Wil je een huis kopen in Fluitenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fluitenberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fluitenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fluitenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Fluitenberg. Zoek je huurwoning in Fluitenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Fluitenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fluitenberg is 4.882 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.451 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Fluitenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fluitenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Fluitenberg

Fluitenberg bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.