De Huizenmarkt in Fluitenberg (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Fluitenberg

Woningmarkt Fluitenberg

Fluitenberg is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fluitenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 661.709 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 661.709
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Fluitenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fluitenberg is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fluitenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fluitenberg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fluitenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fluitenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fluitenberg. Een eengezinswoning in Fluitenberg komt het meest (45%) voor. Daarna komt een bungalow met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fluitenberg

In Fluitenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fluitenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fluitenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fluitenberg
Binnenring: Nederland

Fluitenberg waar ligt dat?

Woningen te koop Fluitenberg

Wil je een huis kopen in Fluitenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fluitenberg . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fluitenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fluitenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Fluitenberg. Zoek je huurwoning in Fluitenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Fluitenberg

Starterswoningen in Fluitenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fluitenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fluitenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fluitenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Fluitenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fluitenberg is 4.534 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.467 euro).

Leeftijden Fluitenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fluitenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Fluitenberg

Fluitenberg bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.