logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Exloërveen

Begrijp de huizenprijzen in Exloërveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Exloërveen

Exloërveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.919 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloërveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 761.106 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 761.106
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Exloërveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Exloërveen is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Exloërveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Exloërveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloërveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Exloërveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Exloërveen. Een eengezinswoning in Exloërveen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Exloërveen

In Exloërveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Exloërveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Exloërveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Exloërveen

Starterswoningen in Exloërveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Exloërveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Exloërveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Exloërveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Exloërveen

Wil je een huis kopen in Exloërveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Exloërveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Exloërveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Exloërveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Exloërveen.

Bekijk alle koopwoningen in Exloërveen. Zoek je huurwoning in Exloërveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Exloërveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Exloërveen is 5.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Exloërveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Exloërveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Exloërveen

Exloërveen bestaat uit 38 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.