De Huizenmarkt in Exloërveen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Exloërveen

Woningmarkt Exloërveen

Exloërveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloërveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 795.519 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.519
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Exloërveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Exloërveen is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Exloërveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Exloërveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exloërveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Exloërveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Exloërveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Exloërveen. Een eengezinswoning in Exloërveen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Exloërveen

In Exloërveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Exloërveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Exloërveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Exloërveen
Binnenring: Nederland

Exloërveen waar ligt dat?

Woningen te koop Exloërveen

Wil je een huis kopen in Exloërveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Exloërveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Exloërveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Exloërveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Exloërveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Exloërveen. Zoek je huurwoning in Exloërveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Exloërveen

Starterswoningen in Exloërveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Exloërveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Exloërveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Exloërveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Exloërveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Exloërveen is 1.810 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.550 euro).

Leeftijden Exloërveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Exloërveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Exloërveen

Exloërveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.