logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ellertshaar

Begrijp de huizenprijzen in Ellertshaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellertshaar

Ellertshaar is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.919 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellertshaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 300.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 300.000
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ellertshaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellertshaar is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellertshaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellertshaar.

Woningen recent verkocht in Ellertshaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellertshaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellertshaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ellertshaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellertshaar. Een eengezinswoning in Ellertshaar komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Ellertshaar

In Ellertshaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellertshaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellertshaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ellertshaar

Starterswoningen in Ellertshaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellertshaar zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellertshaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellertshaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellertshaar

Wil je een huis kopen in Ellertshaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellertshaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellertshaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellertshaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ellertshaar.

Bekijk alle koopwoningen in Ellertshaar. Zoek je huurwoning in Ellertshaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellertshaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellertshaar is 5.263 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellertshaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellertshaar vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ellertshaar

Ellertshaar bestaat uit 38 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.