Ellertshaar in de gemeente Borger-Odoorn

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ellertshaar

Een eerste blik op Ellertshaar

Ellertshaar is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ellertshaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 22.514 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 22.514
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ellertshaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellertshaar is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Ellertshaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellertshaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellertshaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ellertshaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellertshaar. Een eengezinswoning in Ellertshaar komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Ellertshaar

In Ellertshaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ellertshaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ellertshaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ellertshaar
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ellertshaar

Wil je een huis kopen in Ellertshaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellertshaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellertshaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellertshaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ellertshaar.

Zoek je huurwoning in Ellertshaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ellertshaar.

Huizenprijzen in Ellertshaar

Starterswoningen in Ellertshaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellertshaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellertshaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ellertshaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ellertshaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellertshaar is 5.263 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ellertshaar is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ellertshaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellertshaar vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ellertshaar

Ellertshaar bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen