Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eeserveen

Begrijp de huizenprijzen in Eeserveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eeserveen

Eeserveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eeserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 460.874 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 460.874
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eeserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eeserveen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eeserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eeserveen.

Woningen recent verkocht in Eeserveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eeserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eeserveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eeserveen. Een eengezinswoning in Eeserveen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eeserveen

In Eeserveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eeserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eeserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eeserveen

Starterswoningen in Eeserveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eeserveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eeserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eeserveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eeserveen

Wil je een huis kopen in Eeserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eeserveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eeserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eeserveen.

Bekijk alle koopwoningen in Eeserveen. Zoek je huurwoning in Eeserveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eeserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eeserveen is 2.708 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.860 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eeserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eeserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eeserveen

Eeserveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.