logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ederveen

Begrijp de huizenprijzen in Ederveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ederveen

Ederveen is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 122.012 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ederveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.580 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 627.580
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ederveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ederveen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ederveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ederveen

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ederveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ederveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ederveen. Een eengezinswoning in Ederveen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ederveen

In Ederveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ederveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ederveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ederveen

Starterswoningen in Ederveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ederveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ederveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ederveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ederveen

Wil je een huis kopen in Ederveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ederveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ederveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ederveen.

Bekijk alle koopwoningen in Ederveen. Zoek je huurwoning in Ederveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ederveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ederveen is 4.204 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.232 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ederveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ederveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ederveen

Ederveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.