De Huizenmarkt in Ederveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ederveen

Woningmarkt Ederveen

Ederveen is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ederveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 676.449 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 676.449
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ederveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ederveen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ederveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ederveen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ederveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ederveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ederveen. Een eengezinswoning in Ederveen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ederveen

In Ederveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ederveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ederveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ederveen
Binnenring: Nederland

Ederveen waar ligt dat?

Woningen te koop Ederveen

Wil je een huis kopen in Ederveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ederveen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ederveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ederveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ederveen. Zoek je huurwoning in Ederveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ederveen

Starterswoningen in Ederveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ederveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ederveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ederveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ederveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ederveen is 4.221 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.970 euro).

Leeftijden Ederveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ederveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ederveen

Ederveen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.