De Huizenmarkt in Dussen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dussen

Woningmarkt Dussen

Dussen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dussen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.113 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 493.113
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Dussen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dussen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dussen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dussen.

Woningen recent verkocht in Dussen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dussen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dussen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dussen. Een eengezinswoning in Dussen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dussen

In Dussen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dussen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dussen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dussen
Binnenring: Nederland

Dussen waar ligt dat?

Woningen te koop Dussen

Wil je een huis kopen in Dussen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dussen . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dussen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dussen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dussen. Zoek je huurwoning in Dussen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dussen

Starterswoningen in Dussen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dussen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dussen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dussen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dussen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dussen is 3.236 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.798 euro).

Leeftijden Dussen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dussen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dussen

Dussen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.