Huizenprijzen en de huizenmarkt in Deurningen

Begrijp de huizenprijzen in Deurningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deurningen

Deurningen is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.332 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 564.332
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurningen is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Deurningen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurningen. Een eengezinswoning in Deurningen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurningen

In Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Deurningen

Starterswoningen in Deurningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deurningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deurningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deurningen

Wil je een huis kopen in Deurningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurningen.

Bekijk alle koopwoningen in Deurningen. Zoek je huurwoning in Deurningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurningen is 2.823 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.960 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Deurningen

Deurningen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.