De Huizenmarkt in Deurningen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Deurningen

Woningmarkt Deurningen

Deurningen is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 568.002 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 568.002
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurningen is 138 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Deurningen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurningen. Een eengezinswoning in Deurningen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurningen

In Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Deurningen
Binnenring: Nederland

Deurningen waar ligt dat?

Woningen te koop Deurningen

Wil je een huis kopen in Deurningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurningen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Deurningen. Zoek je huurwoning in Deurningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Deurningen

Starterswoningen in Deurningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deurningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Deurningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurningen is 2.960 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.301 euro).

Leeftijden Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Deurningen

Deurningen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.