logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Den Ham

Begrijp de huizenprijzen in Den Ham met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Den Ham

Den Ham is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.173.975 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 1.173.975
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Den Ham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Ham is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Ham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Den Ham.

Woningen recent verkocht in Den Ham

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Ham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Ham. Een woonboerderij in Den Ham komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Ham

In Den Ham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Ham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Ham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Den Ham

Starterswoningen in Den Ham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Ham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Ham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Den Ham? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Den Ham

Wil je een huis kopen in Den Ham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Ham . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Ham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Ham.

Bekijk alle koopwoningen in Den Ham. Zoek je huurwoning in Den Ham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Den Ham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Ham is 4.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.012 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Den Ham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Ham vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Den Ham

Den Ham bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.