De Huizenmarkt in Den Ham (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Ham

Woningmarkt Den Ham

Den Ham is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.173.975 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 1.173.975
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Den Ham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Ham is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Ham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Den Ham.

Woningen recent verkocht in Den Ham

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Ham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Ham. Een woonboerderij in Den Ham komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 46% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Ham

In Den Ham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Ham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Ham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Ham
Binnenring: Nederland

Den Ham waar ligt dat?

Woningen te koop Den Ham

Wil je een huis kopen in Den Ham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Ham . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Ham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Ham.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Ham. Zoek je huurwoning in Den Ham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Ham

Starterswoningen in Den Ham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Ham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Ham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Ham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Ham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Ham is 4.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.012 euro).

Leeftijden Den Ham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Ham vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Ham

Den Ham bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.