logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vriezenveen (kern) in Vriezenveen

Begrijp de huizenprijzen in Vriezenveen (kern) Twenterand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vriezenveen (kern) Twenterand

Vriezenveen (kern) is een wijk in de plaats Vriezenveen binnen de gemeente Twenterand. Deze wijk telt volgens het CBS 12.870 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriezenveen (kern). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 451.387 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 451.387
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Vriezenveen (kern)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vriezenveen (kern) is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vriezenveen (kern) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vriezenveen (kern).

Woningen recent verkocht in Vriezenveen (kern)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriezenveen (kern). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vriezenveen (kern).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vriezenveen (kern). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vriezenveen (kern). Een eengezinswoning in Vriezenveen (kern) komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Vriezenveen (kern)

In Vriezenveen (kern) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vriezenveen (kern)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vriezenveen (kern) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vriezenveen (kern)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vriezenveen (kern) vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Huizenprijzen in Vriezenveen (kern) Twenterand

Starterswoningen in Vriezenveen (kern) Twenterand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vriezenveen (kern) Twenterand zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vriezenveen (kern) Twenterand zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vriezenveen (kern) Twenterand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vriezenveen (kern) Twenterand

Wil je een huis kopen in Vriezenveen (kern) Twenterand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vriezenveen (kern) Twenterand . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vriezenveen (kern) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vriezenveen (kern).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vriezenveen (kern) Twenterand.

Bekijk alle koopwoningen in Vriezenveen (kern) Twenterand. Zoek je huurwoning in Vriezenveen (kern) Twenterand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vriezenveen (kern)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vriezenveen (kern) is 2.834 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.557 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vriezenveen (kern)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vriezenveen (kern) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vriezenveen (kern)

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vriezenveen (kern)? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vriezenveen (kern)

Centrum-Vriezenveen Midden Oosteinde en Slot Westeinde West ten oosten Kanaal West ten westen Kanaal Westerweilanden-Elzenhoek Toekomstig bestemmingsplan Noord Industrieterrein Vriezenveen-West