Koopwoningen in Den Ham

Bekijk alle 12 woningen te koop in Den Ham. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Den Ham die je zoekt.

Makelaars in Den Ham

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Den Ham? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Den Ham. Een koopwoning bezichtigen in Den Ham? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Den Ham

Er staan 12 woningen te koop in Den Ham die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Den Ham.

Huis te koop in Den Ham

Den Ham is een plaats in de gemeente Westerkwartier binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Den Ham ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Den Ham. Kan je jouw woning niet vinden in Den Ham? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Den Ham op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Den Ham? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Den Ham! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Den Ham, koophuizen Den Ham of 5 kamer woningen Den Ham.
Instellingen zijn opgeslagen