De Huizenmarkt in De Lier (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Lier

Woningmarkt De Lier

De Lier is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 107.515 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 430.632 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 430.632
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Lier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Lier is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Lier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Lier.

Woningen recent verkocht in De Lier

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Lier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Lier. Een eengezinswoning in De Lier komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Lier

In De Lier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Lier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Lier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Lier
Binnenring: Nederland

De Lier waar ligt dat?

Woningen te koop De Lier

Wil je een huis kopen in De Lier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Lier . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Lier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Lier.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Lier. Zoek je huurwoning in De Lier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Lier

Starterswoningen in De Lier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Lier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Lier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Lier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Lier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Lier is 3.705 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.647 euro).

Leeftijden De Lier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Lier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Lier

De Lier bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.