Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dalerveen

Begrijp de huizenprijzen in Dalerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dalerveen

Dalerveen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 591.330 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 591.330
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dalerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalerveen is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalerveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalerveen. Een woonboerderij in Dalerveen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalerveen

In Dalerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dalerveen

Starterswoningen in Dalerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dalerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dalerveen

Wil je een huis kopen in Dalerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalerveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Dalerveen. Zoek je huurwoning in Dalerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dalerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalerveen is 3.478 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.667 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dalerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dalerveen

Dalerveen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.