De Huizenmarkt in Dalerveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dalerveen

Woningmarkt Dalerveen

Dalerveen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 471.258
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dalerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalerveen is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalerveen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalerveen. Een woonboerderij in Dalerveen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalerveen

In Dalerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dalerveen
Binnenring: Nederland

Dalerveen waar ligt dat?

Woningen te koop Dalerveen

Wil je een huis kopen in Dalerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalerveen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalerveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dalerveen. Zoek je huurwoning in Dalerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dalerveen

Starterswoningen in Dalerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dalerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dalerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalerveen is 2.667 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.434 euro).

Leeftijden Dalerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dalerveen

Dalerveen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.