Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bronneger

Begrijp de huizenprijzen in Bronneger met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bronneger

Bronneger is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronneger. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 786.254 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 786.254
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bronneger

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronneger is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronneger moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bronneger.

Woningen recent verkocht in Bronneger

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronneger. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronneger.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bronneger. Een woonboerderij in Bronneger komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bronneger

In Bronneger wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bronneger

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bronneger (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bronneger

Starterswoningen in Bronneger zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bronneger zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bronneger zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bronneger? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bronneger

Wil je een huis kopen in Bronneger? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bronneger . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronneger alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronneger.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bronneger.

Bekijk alle koopwoningen in Bronneger. Zoek je huurwoning in Bronneger? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bronneger

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronneger is 3.220 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.253 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bronneger

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronneger vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bronneger

Bronneger bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.