Huizenprijzen en de huizenmarkt in Benneveld

Begrijp de huizenprijzen in Benneveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Benneveld

Benneveld is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 605.739 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 605.739
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Benneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benneveld is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benneveld.

Woningen recent verkocht in Benneveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benneveld. Een woonboerderij in Benneveld komt het meest (68%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benneveld

In Benneveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Benneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Benneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Benneveld

Starterswoningen in Benneveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Benneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Benneveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Benneveld

Wil je een huis kopen in Benneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benneveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benneveld.

Bekijk alle koopwoningen in Benneveld. Zoek je huurwoning in Benneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Benneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benneveld is 3.348 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.512 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Benneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Benneveld

Benneveld bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.