Benneveld in de gemeente Coevorden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Benneveld

Een eerste blik op Benneveld

Benneveld is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Benneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 531.900 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 531.900
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Benneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benneveld is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benneveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Benneveld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benneveld. Een woonboerderij in Benneveld komt het meest (65%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benneveld

In Benneveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Benneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Benneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Benneveld
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Benneveld

Wil je een huis kopen in Benneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benneveld . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benneveld.

Zoek je huurwoning in Benneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Benneveld.

Huizenprijzen in Benneveld

Starterswoningen in Benneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Benneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Benneveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Benneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benneveld is 2.012 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Benneveld is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Benneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Benneveld

Benneveld bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen