logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Alteveer gem Hoogeveen

Begrijp de huizenprijzen in Alteveer gem Hoogeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Alteveer gem Hoogeveen

Alteveer gem Hoogeveen is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 56.433 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer gem Hoogeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 184.375 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 184.375
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Alteveer gem Hoogeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alteveer gem Hoogeveen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alteveer gem Hoogeveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alteveer gem Hoogeveen.

Woningen recent verkocht in Alteveer gem Hoogeveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer gem Hoogeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alteveer gem Hoogeveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alteveer gem Hoogeveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alteveer gem Hoogeveen. Een woonboerderij in Alteveer gem Hoogeveen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Alteveer gem Hoogeveen

In Alteveer gem Hoogeveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alteveer gem Hoogeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alteveer gem Hoogeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Alteveer gem Hoogeveen

Starterswoningen in Alteveer gem Hoogeveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alteveer gem Hoogeveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alteveer gem Hoogeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Alteveer gem Hoogeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Alteveer gem Hoogeveen

Wil je een huis kopen in Alteveer gem Hoogeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alteveer gem Hoogeveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alteveer gem Hoogeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alteveer gem Hoogeveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Alteveer gem Hoogeveen.

Bekijk alle koopwoningen in Alteveer gem Hoogeveen. Zoek je huurwoning in Alteveer gem Hoogeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Alteveer gem Hoogeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alteveer gem Hoogeveen is 1.452 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Alteveer gem Hoogeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alteveer gem Hoogeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Alteveer gem Hoogeveen

Alteveer gem Hoogeveen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.