logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aldeboarn

Begrijp de huizenprijzen in Aldeboarn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aldeboarn

Aldeboarn is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldeboarn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.799 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 374.799
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Aldeboarn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aldeboarn is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aldeboarn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aldeboarn

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldeboarn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aldeboarn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aldeboarn. Een eengezinswoning in Aldeboarn komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aldeboarn

In Aldeboarn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aldeboarn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aldeboarn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aldeboarn

Starterswoningen in Aldeboarn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aldeboarn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aldeboarn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aldeboarn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aldeboarn

Wil je een huis kopen in Aldeboarn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aldeboarn . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aldeboarn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aldeboarn.

Bekijk alle koopwoningen in Aldeboarn. Zoek je huurwoning in Aldeboarn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aldeboarn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aldeboarn is 2.794 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.793 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aldeboarn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aldeboarn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aldeboarn

Aldeboarn bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.