De Huizenmarkt in Aldeboarn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aldeboarn

Woningmarkt Aldeboarn

Aldeboarn is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldeboarn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 317.516 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 317.516
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Aldeboarn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aldeboarn is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aldeboarn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aldeboarn

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aldeboarn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aldeboarn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aldeboarn. Een eengezinswoning in Aldeboarn komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aldeboarn

In Aldeboarn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aldeboarn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aldeboarn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aldeboarn
Binnenring: Nederland

Aldeboarn waar ligt dat?

Woningen te koop Aldeboarn

Wil je een huis kopen in Aldeboarn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aldeboarn . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aldeboarn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aldeboarn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aldeboarn. Zoek je huurwoning in Aldeboarn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aldeboarn

Starterswoningen in Aldeboarn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aldeboarn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aldeboarn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aldeboarn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aldeboarn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aldeboarn is 2.793 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.351 euro).

Leeftijden Aldeboarn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aldeboarn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aldeboarn

Aldeboarn bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.