De Huizenmarkt in Achterveld (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achterveld

Woningmarkt Achterveld

Achterveld is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.103.116 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 1.103.116
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Achterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achterveld is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achterveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Achterveld

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achterveld. Een woonboerderij in Achterveld komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achterveld

In Achterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achterveld
Binnenring: Nederland

Achterveld waar ligt dat?

Woningen te koop Achterveld

Wil je een huis kopen in Achterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achterveld . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achterveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achterveld. Zoek je huurwoning in Achterveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Achterveld

Starterswoningen in Achterveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Achterveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achterveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achterveld is 4.342 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.916 euro).

Leeftijden Achterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Achterveld

Achterveld bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.