Huizenprijzen en de huizenmarkt in 1e Exloërmond

Begrijp de huizenprijzen in 1e Exloërmond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 1e Exloërmond

1e Exloërmond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in 1e Exloërmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.758 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 381.758
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 1e Exloërmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 1e Exloërmond is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 1e Exloërmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 1e Exloërmond

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in 1e Exloërmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 1e Exloërmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 1e Exloërmond. Een eengezinswoning in 1e Exloërmond komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling 1e Exloërmond

In 1e Exloërmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 1e Exloërmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 1e Exloërmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 1e Exloërmond

Starterswoningen in 1e Exloërmond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 1e Exloërmond zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 1e Exloërmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 1e Exloërmond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 1e Exloërmond

Wil je een huis kopen in 1e Exloërmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 1e Exloërmond . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 1e Exloërmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 1e Exloërmond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 1e Exloërmond.

Bekijk alle koopwoningen in 1e Exloërmond. Zoek je huurwoning in 1e Exloërmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 1e Exloërmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 1e Exloërmond is 2.192 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.487 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 1e Exloërmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 1e Exloërmond vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 1e Exloërmond

1e Exloërmond bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.