logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Winkel

Begrijp de huizenprijzen in Winkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Winkel

Winkel is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 49.431 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.576 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 510.576
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Winkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Winkel is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Winkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Winkel.

Woningen recent verkocht in Winkel

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Winkel. Een eengezinswoning in Winkel komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Winkel

In Winkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Winkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Winkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Winkel

Starterswoningen in Winkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Winkel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Winkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Winkel

Wil je een huis kopen in Winkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winkel . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Winkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winkel.

Bekijk alle koopwoningen in Winkel. Zoek je huurwoning in Winkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Winkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Winkel is 3.738 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.571 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Winkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Winkel

Winkel bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.