logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Slootdorp in Slootdorp

Begrijp de huizenprijzen in Slootdorp Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slootdorp Hollands Kroon

Slootdorp is een wijk in de plaats Slootdorp binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 2.195 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slootdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 328.360 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 328.360
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Slootdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slootdorp is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slootdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slootdorp.

Woningen recent verkocht in Slootdorp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slootdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slootdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slootdorp. Een eengezinswoning in Slootdorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slootdorp

In Slootdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slootdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slootdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slootdorp Hollands Kroon

Starterswoningen in Slootdorp Hollands Kroon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slootdorp Hollands Kroon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slootdorp Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slootdorp Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slootdorp Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Slootdorp Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slootdorp Hollands Kroon . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slootdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slootdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Slootdorp Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Slootdorp Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slootdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slootdorp is 2.829 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slootdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slootdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slootdorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slootdorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slootdorp

Slootdorp (woonkern) Buitengebied Slootdorp