Huizenprijzen en de huizenmarkt Winkel in Winkel

Begrijp de huizenprijzen in Winkel Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Winkel Hollands Kroon

Winkel is een wijk in de plaats Winkel binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 4.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 424.956 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 424.956
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Winkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Winkel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Winkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Winkel.

Woningen recent verkocht in Winkel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winkel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Winkel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Winkel. Een herenhuis in Winkel komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Winkel

In Winkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Winkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Winkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Winkel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Winkel vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Winkel Hollands Kroon

Starterswoningen in Winkel Hollands Kroon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Winkel Hollands Kroon zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winkel Hollands Kroon zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Winkel Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Winkel Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Winkel Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winkel Hollands Kroon . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Winkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winkel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Winkel Hollands Kroon.

Bekijk alle koopwoningen in Winkel Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Winkel Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Winkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Winkel is 3.139 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Winkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Winkel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Winkel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Winkel

Winkel Lutjewinkel De Weere (gedeeltelijk) Langereis (gedeeltelijk) Verspreide huizen in de Groetpolder