Huizenmarkt Winkel in Winkel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Winkel

Woningmarkt Winkel

Winkel is een wijk in de plaats Winkel binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 4.380 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 424.956 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 424.956
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Winkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Winkel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Winkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Winkel.

Woningen recent verkocht in Winkel

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Winkel. Een eengezinswoning in Winkel komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Winkel

In Winkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Winkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Winkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Winkel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Winkel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Winkel vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Winkel waar ligt dat?

Woningen te koop Winkel

Wil je een huis kopen in Winkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winkel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Winkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winkel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Winkel. Zoek je huurwoning in Winkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Winkel

Starterswoningen in Winkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Winkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Winkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Winkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Winkel is 3.139 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro).

Leeftijden Winkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Winkel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Winkel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Winkel

Winkel Lutjewinkel De Weere (gedeeltelijk) Langereis (gedeeltelijk) Verspreide huizen in de Groetpolder