logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eringerwerf in Wieringerwerf

Begrijp de huizenprijzen in Eringerwerf Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eringerwerf Hollands Kroon

Eringerwerf is een wijk in de plaats Wieringerwerf binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 6.115 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eringerwerf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.979 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 356.979
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Eringerwerf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eringerwerf is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eringerwerf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eringerwerf.

Woningen recent verkocht in Eringerwerf

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eringerwerf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eringerwerf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eringerwerf. Een eengezinswoning in Eringerwerf komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eringerwerf

In Eringerwerf wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eringerwerf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eringerwerf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eringerwerf

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eringerwerf vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Eringerwerf Hollands Kroon

Starterswoningen in Eringerwerf Hollands Kroon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eringerwerf Hollands Kroon zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eringerwerf Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eringerwerf Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eringerwerf Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Eringerwerf Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eringerwerf Hollands Kroon . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eringerwerf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eringerwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Eringerwerf Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Eringerwerf Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eringerwerf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eringerwerf is 3.173 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eringerwerf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eringerwerf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eringerwerf

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eringerwerf? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eringerwerf

Wieringerwaard Wieringerwerf Centrum Planetenwijk Waddenwijk Schepenwijk Oosterterp en Zuiderpark Bedrijventerrein Robbenplaat Buitengebied Wieringerwerf