logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Breezand in Breezand

Begrijp de huizenprijzen in Breezand Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breezand Hollands Kroon

Breezand is een wijk in de plaats Breezand binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 3.770 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.237 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 473.237
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Breezand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breezand is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breezand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breezand.

Woningen recent verkocht in Breezand

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breezand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breezand. Een eengezinswoning in Breezand komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breezand

In Breezand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breezand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breezand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Breezand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breezand vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Breezand Hollands Kroon

Starterswoningen in Breezand Hollands Kroon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breezand Hollands Kroon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breezand Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breezand Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breezand Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Breezand Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breezand Hollands Kroon . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breezand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breezand.

Bekijk alle koopwoningen in Breezand Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Breezand Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breezand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breezand is 3.493 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.115 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breezand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breezand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Breezand

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Breezand? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Breezand

Oude-Niedorp Breezand (woonkern) Gelderse Buurt Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen Buitengebied Breezand