De Huizenmarkt in Wezup (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wezup

Woningmarkt Wezup

Wezup is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wezup. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 535.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 535.417
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wezup

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wezup is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wezup moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wezup.

Woningen recent verkocht in Wezup

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wezup. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wezup.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wezup. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wezup. Een woonboerderij in Wezup komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wezup

In Wezup wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wezup

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wezup (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wezup
Binnenring: Nederland

Wezup waar ligt dat?

Woningen te koop Wezup

Wil je een huis kopen in Wezup? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wezup . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wezup alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wezup.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wezup. Zoek je huurwoning in Wezup? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wezup

Starterswoningen in Wezup zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wezup zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wezup zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wezup? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wezup

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wezup is 2.321 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.831 euro).

Leeftijden Wezup

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wezup vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wezup

Wezup bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.