Wekerom in de gemeente Ede

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wekerom

Een eerste blik op Wekerom

Wekerom is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wekerom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 557.362 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 557.362
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wekerom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wekerom is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Wekerom kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wekerom

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wekerom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wekerom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wekerom. Een eengezinswoning in Wekerom komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wekerom

In Wekerom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wekerom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wekerom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wekerom
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wekerom

Wil je een huis kopen in Wekerom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wekerom. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wekerom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wekerom.

Huizenprijzen in Wekerom

Starterswoningen in Wekerom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wekerom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wekerom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wekerom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wekerom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wekerom is 3.526 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.290 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wekerom is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wekerom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wekerom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wekerom

Wekerom bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen