Alle woningmarktinfo Vlagtwedde in gemeente Westerwolde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlagtwedde

Een eerste blik op Vlagtwedde

Vlagtwedde is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlagtwedde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 374.932
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Vlagtwedde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlagtwedde is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlagtwedde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlagtwedde

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlagtwedde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlagtwedde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlagtwedde. Een eengezinswoning in Vlagtwedde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlagtwedde

In Vlagtwedde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlagtwedde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlagtwedde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlagtwedde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vlagtwedde

Wil je een huis kopen in Vlagtwedde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlagtwedde . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlagtwedde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlagtwedde.

Zoek je huurwoning in Vlagtwedde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlagtwedde.

Huizenprijzen in Vlagtwedde

Starterswoningen in Vlagtwedde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlagtwedde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlagtwedde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlagtwedde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlagtwedde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlagtwedde is 2.637 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.435 euro).

Leeftijden Vlagtwedde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlagtwedde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vlagtwedde

Vlagtwedde bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen