Huizenmarkt Sellingerbeetse in Vlagtwedde (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sellingerbeetse

Woningmarkt Sellingerbeetse

Sellingerbeetse is een wijk in de plaats Vlagtwedde binnen de gemeente Westerwolde. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingerbeetse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 351.222 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 351.222
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Sellingerbeetse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sellingerbeetse is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sellingerbeetse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sellingerbeetse

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingerbeetse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sellingerbeetse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sellingerbeetse. Een eengezinswoning in Sellingerbeetse komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sellingerbeetse

In Sellingerbeetse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sellingerbeetse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sellingerbeetse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sellingerbeetse
Binnenring: Nederland

Sellingerbeetse waar ligt dat?

Woningen te koop Sellingerbeetse

Wil je een huis kopen in Sellingerbeetse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sellingerbeetse . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sellingerbeetse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sellingerbeetse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sellingerbeetse. Zoek je huurwoning in Sellingerbeetse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sellingerbeetse

Starterswoningen in Sellingerbeetse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sellingerbeetse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sellingerbeetse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sellingerbeetse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sellingerbeetse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sellingerbeetse is 2.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.045 euro).

Leeftijden Sellingerbeetse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sellingerbeetse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sellingerbeetse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sellingerbeetse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sellingerbeetse

Harpel Sellingerbeetse Jipsingboertange Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse