Huizenmarkt Blijham in Blijham (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blijham

Woningmarkt Blijham

Blijham is een wijk in de plaats Blijham binnen de gemeente Westerwolde. Deze wijk telt volgens het CBS 3.915 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blijham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.388 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 335.388
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Blijham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blijham is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blijham kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blijham

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blijham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blijham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blijham. Een eengezinswoning in Blijham komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blijham

In Blijham wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blijham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blijham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blijham
Binnenring: Nederland

Blijham waar ligt dat?

Woningen te koop Blijham

Wil je een huis kopen in Blijham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blijham . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blijham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blijham.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blijham. Zoek je huurwoning in Blijham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blijham

Starterswoningen in Blijham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Blijham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blijham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blijham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blijham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blijham is 2.504 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.906 euro).

Leeftijden Blijham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blijham vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Blijham

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Blijham? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Blijham

Blijham Morige Wedde Wedderheide Wedderveer Verspreide huizen in de polder Blijham Verspreide huizen ten westen van Blijham Verspreide huizen Hoorn Verspreide huizen in de Weddermarke