Alle woningmarktinfo Bourtange in Westerwolde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bourtange

Een eerste blik op Bourtange

Bourtange is een wijk in de gemeente Westerwolde. Deze wijk telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bourtange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 312.341 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 312.341
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bourtange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bourtange is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bourtange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bourtange

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bourtange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bourtange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bourtange. Een eengezinswoning in Bourtange komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bourtange

In Bourtange wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bourtange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bourtange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bourtange
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bourtange

Wil je een huis kopen in Bourtange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bourtange . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bourtange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bourtange.

Zoek je huurwoning in Bourtange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bourtange.

Huizenprijzen in Bourtange

Starterswoningen in Bourtange zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bourtange zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bourtange zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bourtange? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bourtange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bourtange is 2.571 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.262 euro).

Leeftijden Bourtange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bourtange vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bourtange

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bourtange? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bourtange

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Instellingen zijn opgeslagen