Stieltjeskanaal in de gemeente Coevorden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stieltjeskanaal

Een eerste blik op Stieltjeskanaal

Stieltjeskanaal is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stieltjeskanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 399.873 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 399.873
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Stieltjeskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stieltjeskanaal is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Stieltjeskanaal kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stieltjeskanaal

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stieltjeskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stieltjeskanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stieltjeskanaal. Een woonboerderij in Stieltjeskanaal komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stieltjeskanaal

In Stieltjeskanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stieltjeskanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stieltjeskanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stieltjeskanaal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stieltjeskanaal

Wil je een huis kopen in Stieltjeskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stieltjeskanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stieltjeskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stieltjeskanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stieltjeskanaal.

Zoek je huurwoning in Stieltjeskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Stieltjeskanaal.

Huizenprijzen in Stieltjeskanaal

Starterswoningen in Stieltjeskanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stieltjeskanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stieltjeskanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stieltjeskanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stieltjeskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stieltjeskanaal is 2.473 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stieltjeskanaal is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stieltjeskanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stieltjeskanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stieltjeskanaal

Stieltjeskanaal bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen