De Huizenmarkt in Stegeren (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stegeren

Woningmarkt Stegeren

Stegeren is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stegeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 789.004 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 789.004
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Stegeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stegeren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stegeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stegeren.

Woningen recent verkocht in Stegeren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stegeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stegeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stegeren. Een bungalow in Stegeren komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stegeren

In Stegeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stegeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stegeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stegeren
Binnenring: Nederland

Stegeren waar ligt dat?

Woningen te koop Stegeren

Wil je een huis kopen in Stegeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stegeren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stegeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stegeren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stegeren. Zoek je huurwoning in Stegeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stegeren

Starterswoningen in Stegeren zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Stegeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stegeren zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stegeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stegeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stegeren is 2.899 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.927 euro).

Leeftijden Stegeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stegeren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stegeren

Stegeren bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.