logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sleeuwijk

Begrijp de huizenprijzen in Sleeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sleeuwijk

Sleeuwijk is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 57.726 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.415 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 461.415
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sleeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sleeuwijk is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sleeuwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sleeuwijk.

Woningen recent verkocht in Sleeuwijk

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sleeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sleeuwijk. Een eengezinswoning in Sleeuwijk komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sleeuwijk

In Sleeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sleeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sleeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sleeuwijk

Starterswoningen in Sleeuwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sleeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sleeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sleeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sleeuwijk

Wil je een huis kopen in Sleeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sleeuwijk . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sleeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sleeuwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Sleeuwijk. Zoek je huurwoning in Sleeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sleeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sleeuwijk is 3.556 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.305 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sleeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sleeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sleeuwijk

Sleeuwijk bestaat uit 37 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.