De Huizenmarkt in Sleeuwijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sleeuwijk

Woningmarkt Sleeuwijk

Sleeuwijk is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.748 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 441.748
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Sleeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sleeuwijk is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sleeuwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sleeuwijk

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sleeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sleeuwijk. Een eengezinswoning in Sleeuwijk komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sleeuwijk

In Sleeuwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sleeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sleeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sleeuwijk
Binnenring: Nederland

Sleeuwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Sleeuwijk

Wil je een huis kopen in Sleeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sleeuwijk . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sleeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sleeuwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sleeuwijk. Zoek je huurwoning in Sleeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sleeuwijk

Starterswoningen in Sleeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sleeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sleeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sleeuwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sleeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sleeuwijk is 3.285 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.213 euro).

Leeftijden Sleeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sleeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sleeuwijk

Sleeuwijk bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.