De Huizenmarkt in Saasveld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Saasveld

Woningmarkt Saasveld

Saasveld is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saasveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 635.562 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 635.562
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Saasveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Saasveld is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Saasveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Saasveld.

Woningen recent verkocht in Saasveld

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saasveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Saasveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Saasveld. Een eengezinswoning in Saasveld komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Saasveld

In Saasveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Saasveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Saasveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Saasveld
Binnenring: Nederland

Saasveld waar ligt dat?

Woningen te koop Saasveld

Wil je een huis kopen in Saasveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Saasveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Saasveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Saasveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Saasveld. Zoek je huurwoning in Saasveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Saasveld

Starterswoningen in Saasveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Saasveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Saasveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Saasveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Saasveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Saasveld is 2.975 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.790 euro).

Leeftijden Saasveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Saasveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Saasveld

Saasveld bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.