logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rossum

Begrijp de huizenprijzen in Rossum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rossum

Rossum is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.743 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rossum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 510.123
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Rossum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rossum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rossum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rossum.

Woningen recent verkocht in Rossum

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rossum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rossum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rossum. Een eengezinswoning in Rossum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rossum

In Rossum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rossum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rossum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rossum

Starterswoningen in Rossum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rossum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rossum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rossum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rossum

Wil je een huis kopen in Rossum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rossum . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rossum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rossum.

Bekijk alle koopwoningen in Rossum. Zoek je huurwoning in Rossum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rossum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rossum is 2.890 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.856 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rossum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rossum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rossum

Rossum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.