logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudeschoot

Begrijp de huizenprijzen in Oudeschoot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudeschoot

Oudeschoot is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschoot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.185 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 589.185
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oudeschoot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudeschoot is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudeschoot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudeschoot.

Woningen recent verkocht in Oudeschoot

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudeschoot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudeschoot. Een eengezinswoning in Oudeschoot komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudeschoot

In Oudeschoot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudeschoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudeschoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudeschoot

Starterswoningen in Oudeschoot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudeschoot zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudeschoot zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudeschoot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudeschoot

Wil je een huis kopen in Oudeschoot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudeschoot . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudeschoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudeschoot.

Bekijk alle koopwoningen in Oudeschoot. Zoek je huurwoning in Oudeschoot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudeschoot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudeschoot is 4.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.106 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudeschoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudeschoot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudeschoot

Oudeschoot bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.