De Huizenmarkt in Oudeschoot (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudeschoot

Woningmarkt Oudeschoot

Oudeschoot is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschoot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 505.736 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 505.736
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudeschoot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudeschoot is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudeschoot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudeschoot.

Woningen recent verkocht in Oudeschoot

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudeschoot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudeschoot. Een eengezinswoning in Oudeschoot komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudeschoot

In Oudeschoot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudeschoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudeschoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudeschoot
Binnenring: Nederland

Oudeschoot waar ligt dat?

Woningen te koop Oudeschoot

Wil je een huis kopen in Oudeschoot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudeschoot . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudeschoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudeschoot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudeschoot. Zoek je huurwoning in Oudeschoot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudeschoot

Starterswoningen in Oudeschoot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudeschoot zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudeschoot zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudeschoot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudeschoot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudeschoot is 2.929 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.164 euro).

Leeftijden Oudeschoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudeschoot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudeschoot

Oudeschoot bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.