logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud Ootmarsum

Begrijp de huizenprijzen in Oud Ootmarsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.743 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 284.305 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 284.305
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oud Ootmarsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Ootmarsum is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Ootmarsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Ootmarsum.

Woningen recent verkocht in Oud Ootmarsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Ootmarsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Ootmarsum. Een eengezinswoning in Oud Ootmarsum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Ootmarsum

In Oud Ootmarsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Ootmarsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Ootmarsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud Ootmarsum

Starterswoningen in Oud Ootmarsum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Ootmarsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Ootmarsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Ootmarsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Ootmarsum

Wil je een huis kopen in Oud Ootmarsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Ootmarsum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Ootmarsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Ootmarsum.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Ootmarsum. Zoek je huurwoning in Oud Ootmarsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Ootmarsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Ootmarsum is 3.399 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Ootmarsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Ootmarsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.