De Huizenmarkt in Oud Ootmarsum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud Ootmarsum

Woningmarkt Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 343.695 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 343.695
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Oud Ootmarsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Ootmarsum is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Ootmarsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Ootmarsum.

Woningen recent verkocht in Oud Ootmarsum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Ootmarsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Ootmarsum. Een eengezinswoning in Oud Ootmarsum komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Ootmarsum

In Oud Ootmarsum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Ootmarsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Ootmarsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Ootmarsum
Binnenring: Nederland

Oud Ootmarsum waar ligt dat?

Woningen te koop Oud Ootmarsum

Wil je een huis kopen in Oud Ootmarsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Ootmarsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Ootmarsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Ootmarsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud Ootmarsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud Ootmarsum. Zoek je huurwoning in Oud Ootmarsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud Ootmarsum

Starterswoningen in Oud Ootmarsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Ootmarsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Ootmarsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Ootmarsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Ootmarsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Ootmarsum is 2.290 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.433 euro).

Leeftijden Oud Ootmarsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Ootmarsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.