Huizenprijzen en de huizenmarkt in Otterlo

Begrijp de huizenprijzen in Otterlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Otterlo

Otterlo is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Otterlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 861.725 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 861.725
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Otterlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Otterlo is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Otterlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Otterlo

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Otterlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Otterlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Otterlo. Een eengezinswoning in Otterlo komt het meest (67%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Otterlo

In Otterlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Otterlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Otterlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Otterlo

Starterswoningen in Otterlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Otterlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Otterlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Otterlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Otterlo

Wil je een huis kopen in Otterlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Otterlo . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Otterlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Otterlo.

Bekijk alle koopwoningen in Otterlo. Zoek je huurwoning in Otterlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Otterlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Otterlo is 4.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.905 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Otterlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Otterlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Otterlo

Otterlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.