Otterlo in de gemeente Ede

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Otterlo

Een eerste blik op Otterlo

Otterlo is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Otterlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 712.808 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 712.808
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Otterlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Otterlo is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Otterlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Otterlo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Otterlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Otterlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Otterlo. Een eengezinswoning in Otterlo komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Otterlo

In Otterlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Otterlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Otterlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Otterlo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Otterlo

Wil je een huis kopen in Otterlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Otterlo. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Otterlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Otterlo.

Huizenprijzen in Otterlo

Starterswoningen in Otterlo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Otterlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Otterlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Otterlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Otterlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Otterlo is 3.581 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.393 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Otterlo is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Otterlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Otterlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Otterlo

Otterlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen