logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterhesselen

Begrijp de huizenprijzen in Oosterhesselen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterhesselen

Oosterhesselen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.964 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 429.964
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterhesselen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhesselen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhesselen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhesselen.

Woningen recent verkocht in Oosterhesselen

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhesselen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhesselen. Een eengezinswoning in Oosterhesselen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhesselen

In Oosterhesselen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhesselen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhesselen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterhesselen

Starterswoningen in Oosterhesselen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhesselen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhesselen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterhesselen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterhesselen

Wil je een huis kopen in Oosterhesselen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhesselen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhesselen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhesselen.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterhesselen. Zoek je huurwoning in Oosterhesselen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterhesselen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhesselen is 2.934 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.634 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterhesselen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhesselen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterhesselen

Oosterhesselen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.