De Huizenmarkt in Oosterhesselen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterhesselen

Woningmarkt Oosterhesselen

Oosterhesselen is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.327 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 416.327
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oosterhesselen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhesselen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhesselen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhesselen.

Woningen recent verkocht in Oosterhesselen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhesselen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhesselen. Een eengezinswoning in Oosterhesselen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhesselen

In Oosterhesselen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhesselen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhesselen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhesselen
Binnenring: Nederland

Oosterhesselen waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterhesselen

Wil je een huis kopen in Oosterhesselen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhesselen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhesselen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhesselen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterhesselen. Zoek je huurwoning in Oosterhesselen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterhesselen

Starterswoningen in Oosterhesselen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhesselen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhesselen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhesselen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhesselen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhesselen is 2.647 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.490 euro).

Leeftijden Oosterhesselen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhesselen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterhesselen

Oosterhesselen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.