Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oost-Souburg

Begrijp de huizenprijzen in Oost-Souburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oost-Souburg

Oost-Souburg is een plaats in de gemeente Vlissingen. Deze plaats telt volgens het CBS 44.470 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Souburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.396 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 363.396
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Oost-Souburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost-Souburg is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost-Souburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost-Souburg.

Woningen recent verkocht in Oost-Souburg

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Souburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost-Souburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost-Souburg. Een eengezinswoning in Oost-Souburg komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost-Souburg

In Oost-Souburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost-Souburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost-Souburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oost-Souburg

Starterswoningen in Oost-Souburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oost-Souburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost-Souburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oost-Souburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oost-Souburg

Wil je een huis kopen in Oost-Souburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost-Souburg . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost-Souburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost-Souburg.

Bekijk alle koopwoningen in Oost-Souburg. Zoek je huurwoning in Oost-Souburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oost-Souburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost-Souburg is 2.497 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.420 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oost-Souburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost-Souburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oost-Souburg

Oost-Souburg bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.