Huizenmarkt Oost-Souburg in Oost-Souburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oost-Souburg

Woningmarkt Oost-Souburg

Oost-Souburg is een wijk in de plaats Oost-Souburg binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 10.260 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Souburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 358.586 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 69
Gemiddelde vraagprijs € 358.586
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oost-Souburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost-Souburg is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost-Souburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost-Souburg.

Woningen recent verkocht in Oost-Souburg

Er zijn recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Souburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost-Souburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost-Souburg. Een eengezinswoning in Oost-Souburg komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost-Souburg

In Oost-Souburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost-Souburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost-Souburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oost-Souburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oost-Souburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oost-Souburg vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oost-Souburg waar ligt dat?

Woningen te koop Oost-Souburg

Wil je een huis kopen in Oost-Souburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost-Souburg . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost-Souburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost-Souburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oost-Souburg. Zoek je huurwoning in Oost-Souburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oost-Souburg

Starterswoningen in Oost-Souburg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oost-Souburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost-Souburg zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oost-Souburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oost-Souburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost-Souburg is 2.564 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.450 euro).

Leeftijden Oost-Souburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost-Souburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oost-Souburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oost-Souburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oost-Souburg

Kern Oost-Souburg West Zeewijksingel Schoonenburg - Groot Abeele Molenweg e.o. Landelijk gebied Oost-Souburg Kern Oost-Souburg Oost Schoonenburg Souburg-Noord