logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Vlissingen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Vlissingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Vlissingen

Vlissingen is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.150 inwoners. Momenteel staan er 172 woningen te koop en zijn er recent 284 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 202.621.

Woningen te koop 172
Woningen recent verkocht 284
Gemiddelde vraagprijs € 348.508
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 202.621
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Vlissingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlissingen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlissingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlissingen.

Woningen recent verkocht in Vlissingen

Er zijn recent 284 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlissingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlissingen. Een eengezinswoning in Vlissingen komt het meest (38%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlissingen

In Vlissingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlissingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlissingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Vlissingen

Starterswoningen in gemeente Vlissingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Vlissingen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Vlissingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Vlissingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Vlissingen

Wil je een huis kopen in gemeente Vlissingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Vlissingen . Er staan momenteel 172 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlissingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlissingen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Vlissingen. Zoek je huurwoning in gemeente Vlissingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vlissingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlissingen is 3.022 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.770 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vlissingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlissingen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Vlissingen

De gemeente Vlissingen telt 3 plaatsen.

Oost-Souburg Ritthem Vlissingen

Wijken van Vlissingen

Vlissingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.