Huizenmarkt Paauwenburg - Westduin in Vlissingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Paauwenburg - Westduin

Woningmarkt Paauwenburg - Westduin

Paauwenburg - Westduin is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.250 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paauwenburg - Westduin. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 341.207 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 341.207
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Paauwenburg - Westduin

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paauwenburg - Westduin is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paauwenburg - Westduin moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Paauwenburg - Westduin.

Woningen recent verkocht in Paauwenburg - Westduin

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paauwenburg - Westduin. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paauwenburg - Westduin.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paauwenburg - Westduin. Een eengezinswoning in Paauwenburg - Westduin komt het meest (57%) voor. Daarna komt een maisonnette met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paauwenburg - Westduin

In Paauwenburg - Westduin wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paauwenburg - Westduin

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paauwenburg - Westduin (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Paauwenburg - Westduin
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Paauwenburg - Westduin

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Paauwenburg - Westduin vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Paauwenburg - Westduin waar ligt dat?

Woningen te koop Paauwenburg - Westduin

Wil je een huis kopen in Paauwenburg - Westduin? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paauwenburg - Westduin . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Paauwenburg - Westduin alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paauwenburg - Westduin.

Bekijk hier alle koopwoningen in Paauwenburg - Westduin. Zoek je huurwoning in Paauwenburg - Westduin? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Paauwenburg - Westduin

Starterswoningen in Paauwenburg - Westduin zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Paauwenburg - Westduin zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paauwenburg - Westduin zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Paauwenburg - Westduin? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Paauwenburg - Westduin

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paauwenburg - Westduin is 3.134 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.013 euro).

Leeftijden Paauwenburg - Westduin

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paauwenburg - Westduin vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Paauwenburg - Westduin

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Paauwenburg - Westduin? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Paauwenburg - Westduin

Paauwenburg Zuidoost Paauwenburg West Westduin Paauwenburg Noordoost