Huizenmarkt Binnen- en Buitenhavens in Vlissingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Binnen- en Buitenhavens

Woningmarkt Binnen- en Buitenhavens

Binnen- en Buitenhavens is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 80 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnen- en Buitenhavens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 829.963 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 829.963
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Binnen- en Buitenhavens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnen- en Buitenhavens is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Binnen- en Buitenhavens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnen- en Buitenhavens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnen- en Buitenhavens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Binnen- en Buitenhavens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnen- en Buitenhavens. Een villa in Binnen- en Buitenhavens komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnen- en Buitenhavens

In Binnen- en Buitenhavens wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Binnen- en Buitenhavens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Binnen- en Buitenhavens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binnen- en Buitenhavens
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Binnen- en Buitenhavens

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binnen- en Buitenhavens vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Binnen- en Buitenhavens waar ligt dat?

Woningen te koop Binnen- en Buitenhavens

Wil je een huis kopen in Binnen- en Buitenhavens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnen- en Buitenhavens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnen- en Buitenhavens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnen- en Buitenhavens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Binnen- en Buitenhavens. Zoek je huurwoning in Binnen- en Buitenhavens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Binnen- en Buitenhavens

Starterswoningen in Binnen- en Buitenhavens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Binnen- en Buitenhavens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnen- en Buitenhavens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binnen- en Buitenhavens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Binnen- en Buitenhavens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnen- en Buitenhavens is 3.816 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.743 euro).

Leeftijden Binnen- en Buitenhavens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnen- en Buitenhavens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Binnen- en Buitenhavens

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Binnen- en Buitenhavens? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Binnen- en Buitenhavens

Kennishaven Buitenhaven