logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Middengebied in Vlissingen

Begrijp de huizenprijzen in Middengebied Vlissingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middengebied Vlissingen

Middengebied is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 10.870 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.653 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 357.653
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Middengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middengebied is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middengebied.

Woningen recent verkocht in Middengebied

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middengebied. Een portiekflat in Middengebied komt het meest (40%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middengebied

In Middengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Middengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middengebied vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Huizenprijzen in Middengebied Vlissingen

Starterswoningen in Middengebied Vlissingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middengebied Vlissingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middengebied Vlissingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middengebied Vlissingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middengebied Vlissingen

Wil je een huis kopen in Middengebied Vlissingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middengebied Vlissingen . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Middengebied Vlissingen. Zoek je huurwoning in Middengebied Vlissingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middengebied is 3.712 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.685 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middengebied

Vredehof Zuid Bonedijkestraat e.o. Bloemenlaan e.o. Oost Baskensburg Zuid Vredehof Noord Het Fort e.o. Hercules Segherslaan e.o. Baskensburg Noord Boulevards Bankert en Evertsen Bloemenlaan e.o. West