Huizenmarkt Middengebied in Vlissingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middengebied

Woningmarkt Middengebied

Middengebied is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 10.820 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.787 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 342.787
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Middengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middengebied is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Middengebied

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middengebied. Een portiekflat in Middengebied komt het meest (40%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middengebied

In Middengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middengebied vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Middengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Middengebied

Wil je een huis kopen in Middengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middengebied . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middengebied. Zoek je huurwoning in Middengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middengebied

Starterswoningen in Middengebied zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Middengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middengebied zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middengebied is 2.677 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.854 euro).

Leeftijden Middengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middengebied

Vredehof Zuid Bonedijkestraat e.o. Bloemenlaan e.o. Oost Baskensburg Zuid Vredehof Noord Het Fort e.o. Hercules Segherslaan e.o. Baskensburg Noord Boulevards Bankert en Evertsen Bloemenlaan e.o. West