logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lammerenburg in Vlissingen

Begrijp de huizenprijzen in Lammerenburg Vlissingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lammerenburg Vlissingen

Lammerenburg is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 9.845 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lammerenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.222 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 61
Gemiddelde vraagprijs € 346.222
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lammerenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lammerenburg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lammerenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lammerenburg.

Woningen recent verkocht in Lammerenburg

Er zijn recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lammerenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lammerenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lammerenburg. Een eengezinswoning in Lammerenburg komt het meest (70%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lammerenburg

In Lammerenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lammerenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lammerenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lammerenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lammerenburg vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Huizenprijzen in Lammerenburg Vlissingen

Starterswoningen in Lammerenburg Vlissingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lammerenburg Vlissingen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lammerenburg Vlissingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lammerenburg Vlissingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lammerenburg Vlissingen

Wil je een huis kopen in Lammerenburg Vlissingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lammerenburg Vlissingen . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lammerenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lammerenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Lammerenburg Vlissingen. Zoek je huurwoning in Lammerenburg Vlissingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lammerenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lammerenburg is 2.694 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.836 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lammerenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lammerenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lammerenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lammerenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lammerenburg

Rosenburg Bossenburgh - Weyevliet Westerzicht Lammerenburg Papegaaienburg - Hofwijk West-Souburg Landelijk gebied Lammerenburg Vrijburg