Huizenmarkt Lammerenburg in Vlissingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lammerenburg

Woningmarkt Lammerenburg

Lammerenburg is een wijk in de plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze wijk telt volgens het CBS 9.760 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lammerenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.972 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 333.972
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lammerenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lammerenburg is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lammerenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lammerenburg.

Woningen recent verkocht in Lammerenburg

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lammerenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lammerenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lammerenburg. Een eengezinswoning in Lammerenburg komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lammerenburg

In Lammerenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lammerenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lammerenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lammerenburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lammerenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lammerenburg vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lammerenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Lammerenburg

Wil je een huis kopen in Lammerenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lammerenburg . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lammerenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lammerenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lammerenburg. Zoek je huurwoning in Lammerenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lammerenburg

Starterswoningen in Lammerenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lammerenburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lammerenburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lammerenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lammerenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lammerenburg is 2.820 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.671 euro).

Leeftijden Lammerenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lammerenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lammerenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lammerenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lammerenburg

Rosenburg Bossenburgh - Weyevliet Westerzicht Lammerenburg Papegaaienburg - Hofwijk West-Souburg Landelijk gebied Lammerenburg Vrijburg