De Huizenmarkt in Nutter (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nutter

Woningmarkt Nutter

Nutter is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nutter. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 360.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 360.000
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Nutter

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nutter is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Nutter

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nutter. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nutter.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nutter. Een woonboerderij in Nutter komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nutter

In Nutter wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nutter

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nutter (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nutter
Binnenring: Nederland

Nutter waar ligt dat?

Woningen te koop Nutter

Wil je een huis kopen in Nutter? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nutter . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nutter alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nutter.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nutter.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nutter. Zoek je huurwoning in Nutter? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nutter

Starterswoningen in Nutter zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nutter zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nutter zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nutter? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nutter

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nutter is 2.880 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Nutter

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nutter vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nutter

Nutter bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.