De Huizenmarkt in Nieuwlande Coevorden (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwlande Coevorden

Woningmarkt Nieuwlande Coevorden

Nieuwlande Coevorden is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande Coevorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 322.217 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 322.217
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nieuwlande Coevorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwlande Coevorden is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Nieuwlande Coevorden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande Coevorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwlande Coevorden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwlande Coevorden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwlande Coevorden. Een eengezinswoning in Nieuwlande Coevorden komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwlande Coevorden

In Nieuwlande Coevorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwlande Coevorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwlande Coevorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwlande Coevorden
Binnenring: Nederland

Nieuwlande Coevorden waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwlande Coevorden

Wil je een huis kopen in Nieuwlande Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwlande Coevorden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwlande Coevorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwlande Coevorden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwlande Coevorden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwlande Coevorden. Zoek je huurwoning in Nieuwlande Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwlande Coevorden

Starterswoningen in Nieuwlande Coevorden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwlande Coevorden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwlande Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwlande Coevorden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwlande Coevorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwlande Coevorden is 3.133 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.133 euro).

Leeftijden Nieuwlande Coevorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwlande Coevorden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwlande Coevorden

Nieuwlande Coevorden bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.