logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nederweert-Eind

Begrijp de huizenprijzen in Nederweert-Eind met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederweert-Eind

Nederweert-Eind is een plaats in de gemeente Nederweert. Deze plaats telt volgens het CBS 17.499 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert-Eind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 553.794 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 553.794
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nederweert-Eind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederweert-Eind is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederweert-Eind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederweert-Eind.

Woningen recent verkocht in Nederweert-Eind

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert-Eind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederweert-Eind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederweert-Eind. Een eengezinswoning in Nederweert-Eind komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederweert-Eind

In Nederweert-Eind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederweert-Eind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederweert-Eind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nederweert-Eind

Starterswoningen in Nederweert-Eind zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederweert-Eind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederweert-Eind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederweert-Eind? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederweert-Eind

Wil je een huis kopen in Nederweert-Eind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederweert-Eind . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederweert-Eind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederweert-Eind.

Bekijk alle koopwoningen in Nederweert-Eind. Zoek je huurwoning in Nederweert-Eind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederweert-Eind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederweert-Eind is 3.330 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.133 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederweert-Eind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederweert-Eind vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nederweert-Eind

Nederweert-Eind bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.