De Huizenmarkt in Nederweert-Eind (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederweert-Eind

Woningmarkt Nederweert-Eind

Nederweert-Eind is een plaats in de gemeente Nederweert. Deze plaats telt volgens het CBS 17.030 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert-Eind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 566.578 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 566.578
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nederweert-Eind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederweert-Eind is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederweert-Eind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederweert-Eind.

Woningen recent verkocht in Nederweert-Eind

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert-Eind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederweert-Eind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederweert-Eind. Een eengezinswoning in Nederweert-Eind komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederweert-Eind

In Nederweert-Eind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederweert-Eind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederweert-Eind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederweert-Eind
Binnenring: Nederland

Nederweert-Eind waar ligt dat?

Woningen te koop Nederweert-Eind

Wil je een huis kopen in Nederweert-Eind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederweert-Eind . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederweert-Eind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederweert-Eind.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederweert-Eind. Zoek je huurwoning in Nederweert-Eind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederweert-Eind

Starterswoningen in Nederweert-Eind zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederweert-Eind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederweert-Eind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederweert-Eind? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederweert-Eind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederweert-Eind is 3.269 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.444 euro).

Leeftijden Nederweert-Eind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederweert-Eind vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nederweert-Eind

Nederweert-Eind bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.