Huizenmarkt Budschop in Nederweert (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Budschop

Woningmarkt Budschop

Budschop is een wijk in de plaats Nederweert binnen de gemeente Nederweert. Deze wijk telt volgens het CBS 1.820 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budschop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.047 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 625.047
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Budschop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budschop is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budschop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Budschop

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budschop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budschop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budschop. Een eengezinswoning in Budschop komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budschop

In Budschop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Budschop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Budschop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Budschop
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Budschop

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Budschop vergeleken met de Nederweert en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Budschop waar ligt dat?

Woningen te koop Budschop

Wil je een huis kopen in Budschop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budschop . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budschop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budschop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Budschop. Zoek je huurwoning in Budschop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Budschop

Starterswoningen in Budschop zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Budschop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budschop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Budschop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Budschop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budschop is 3.033 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.893 euro).

Leeftijden Budschop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budschop vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Budschop

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Budschop? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Budschop

Budschop Winnerstraat-Eindhovensebaan