De Huizenmarkt gemeente Nederweert (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederweert

Woningmarkt Nederweert

Nederweert is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 17.030 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 491.492
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nederweert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederweert is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederweert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederweert.

Woningen recent verkocht in Nederweert

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederweert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederweert. Een eengezinswoning in Nederweert komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederweert

In Nederweert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederweert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederweert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederweert
Binnenring: Nederland

Nederweert waar ligt dat?

Woningen te koop Nederweert

Wil je een huis kopen in Nederweert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederweert . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederweert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederweert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederweert. Zoek je huurwoning in Nederweert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederweert

Starterswoningen in Nederweert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nederweert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederweert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederweert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederweert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederweert is 3.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.474 euro).

Leeftijden Nederweert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederweert vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Nederweert

De gemeente Nederweert telt 4 plaatsen.

Leveroy Nederweert Nederweert-Eind Ospel

Alle wijken van Nederweert

Nederweert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.