logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Nederweert

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Nederweert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Nederweert

Nederweert is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 17.499 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 302.944.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 516.857
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 302.944
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nederweert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederweert is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederweert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederweert.

Woningen recent verkocht in Nederweert

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederweert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederweert. Een eengezinswoning in Nederweert komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederweert

In Nederweert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederweert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederweert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Nederweert

Starterswoningen in gemeente Nederweert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Nederweert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Nederweert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Nederweert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Nederweert

Wil je een huis kopen in gemeente Nederweert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Nederweert . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederweert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederweert.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Nederweert. Zoek je huurwoning in gemeente Nederweert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederweert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederweert is 3.027 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederweert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederweert vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Nederweert

De gemeente Nederweert telt 4 plaatsen.

Leveroy Nederweert Nederweert-Eind Ospel

Wijken van Nederweert

Nederweert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.